پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج گفت: مصرف ماهی از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج گفت: مصرف ماهی از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج؛ فاطمه مندنی پور اظهار داشت: روغن ماهی برخلاف چربی گوشت قرمز سرشار از نوعی اسید چرب به نام امگا 3 می باشد که این اسید چرب با رقیق کردن خون شریانها را حفظ و باعث کاهش فشار خون، تنظیم ضربان قلب و افزایش انعطاف پذیری سریانهای سفت می شود.


وی تصریح کرد: مصرف ماهی خطر سکته مغزی را تا 40درصد کاهش می دهد و نیز ماهی های چرب دارای مقادیر زیادی از ویتامین A,D می باشند که در سلامت چشم و سیستم دفاعی بدن نقش موثری دارند


کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج افزود: ماهیها از نظر مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و ید غنی و سرشار از ویتامینها می باشند.


مندنی پور خاطر نشان کرد: فسفر گوشت ماهی برای ساختمان استخوان و دندان بسیار مفید است و برخی از اثرات مثبت ماهی در رژیم غذایی شامل پیشگیری از سرطان پستان، حفاظت از ریه افراد سیگاری، خواص ضد التهابی، تنظیم عملکرد ایمنی بدن، تکامل لیپید مغز، اعصاب، تکامل سیستم عصبی جنین، بالا بردن ضریب هوشی کودکان می باشد.


کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج در پایان توصیه نمود: حداقل دوبار درهفته مصرف ماهی فراموش نشده و در برنامه غذایی هفتگی خانواده ها گنجانده شود.